Proaspăt mutată în propriul apartament, Alexia a făcut alegerea perfectă în ceea ce priveşte draperiile pentru living-ul său.

Ca de fiecare dată, colaborarea noastră a început cu înţelegerea nevoilor Alexiei. Apoi, ne-am ocupat personal de măsurători iar în cele din urmă şi de montare, totul în lipsa ei. Întorsă înapoi din vacanţă, am surpsins-o plăcut cu rezultatul obţinut.

După o serie de discuţii în care am pus la punct fiecare detaliu, am ajuns la un numitor comun. Deoarece aceasta îşi dorea ca spaţiul din living să pară mai înalt, am ales împreună să montăm draperiile pe şine electrice Somfy, direct din tavan, obţinând astfel o cameră cu un aspect curat şi organizat.

Mai mult, am optat pentre draperii de catifea, un material ce transmite căldură şi oferă un sentiment de confort. 

De ce să alegeţi şi dumneavoastră şine motorizate? Puteti să controlați cu ușurință toate perdelele cu ajutorul smartphone-ului sau al unei singure telecomenzi. Astfel, vă protejați perdelele și le păstrați aliniate perfect, fără efort.

Puteți deschide și închide perdelele cu un simplu click! Puteți controla iluminatul din casă pentru a crea cea mai relaxantă atmosferă și puteți programa deschiderea și închiderea perdelelor în funcție de nevoile personale.

Alexia Eram

Vezi rezultatul final