Odată renovat apartamentul, Emil a simțit că accentul de care avea nevoie pentru a se simți acasă totuși lipsea. Dar aici apărem noi. 

Elemente organice, piatră, plante, lemn, natură... în jurul acestor cuvinte cheie se învârte redesign-ul făcut apartamentului lui Emil Rengle. Și ce poate completa mai bine acest spațiu decât perdelele și draperiile Anmar Decor?

Astfel, pe scurt, challenge-ul a fost de a aduce atmosfera de pe plajele din Mexic și Peru în casa lui Emil. De aici de altfel și culoarea aleasă, bej, ce ne amintește de nisipul fin, de pe plajele mai devreme menționate și ne face să ne simțim acasă ca în vacanță. 

Dacă perdelele alese permit luminii să pătrundă cu ușurință, nu același lucru putem spune și despre storurile blackout ce completează ferestrele. Acestea au fost alese fix pentru diminețile de week-end târzii, când dai snooze alarmei. 

Povestea se repetă și în dormitor, unde am optat pentru aceleași perdele, dar unde storurile au fost totuși înlocuite de o draperie blackout, ce are același scop. În plus, pentru baldachinul lui Emil am ales o perdea din mătase albă naturală, ce conferă un sentiment de pace și liniște.

Urmărește și tu clipul de mai jos și vezi rezultatul final!

* Produsele folosite în amenajarea locuinței lui Emil Rengle sunt:

  1. Draperie Coll 4 - disponibilă doar în showroom
Emil Rengle

Vezi rezultatul final