De la amenajarea primei garsoniere, la amenajararea întregului cartier Hâtz Residence în mai puțin de un an, cu Anmar Decor!

Colaborarea dintre Anmar Decor și Dorian Popa a fost una complexă și diversă, acoperind nu doar amenajarea locuinței sale personale, ci și a caselor din deja celebrul Hâtz Residence. 

Stilul abordat a fost unul elegant, simplist, dar în același timp modern, caracteristici esențiale ale noilor locuințe. În ciuda caracterului exuberant, Dorian a ales această abordare timeless, ce nu se va demoda niciodată. 

Așadar, printre produsele folosite, am folosite clasicele perdele de mătase albă, fine și transparente și draperii blackout, în nuanțe neutre. 

Noutatea stă totuși în sistemele de prindere inedite, ce ne simplifică viața și dau o notă de modernitate și confort draperiilor: șina electrică, controlată din telecomandă, pentru acele dimineți când preferăm să lenevim puțin mai mult în pat. 

Astfel, am demonstrat încă odată că suntem deschiși oricărei provocări, ținem pasul cu noile tehnologii și niciun deadline nu este prea scurt pentru noi!

Dorian Popa

Vezi rezultatul final