În numai două săptămâni, am transformat locuința lui Carmen, oferindu-i și mai multă personalitate. Pe scurt, așa cum a concluzionat și ea, casa a devenit acasă.

La prima vedere, dorința lui Carmen în ceea ce privește perdelele și draperiile la care visa, părea un job destul de dificil: ceva simplu, care să nu iasă în evidență și musai din materiale organice. Cu toate acestea, adorăm provocările, așa că am dat curs cererii ei. 

Colaborarea noastră a început ca oricare alta. După ce am luat legătura și ne-am asigurat că am înțeles complet dorințele și necesitățile ei, am mers acasă la Carmen pentru a lua măsurători. Procedăm așa în cazul oricărui client, în acest fel fiind siguri că rezultatul final întrece așteptările clientului.

Așadar, pentru living și birou am ales țesături cu fire naturale, ce aduc natura mai aproape. Pentru dormitor, câștigătoare a fost draperia din catifea blackout, la care am adăugat o perdea din mătase. În cele din urmă, pentru bucătărie, am optat pentru jaluzele, alegerea ideală care protejează de razele soarelui.

Rezultatul? #milicrib a devenit din casa lui Carmen ACASĂ.

camen Grebenișan

Vezi rezultatul final