Așa cum spune și ea, atracția casei Larisei o reprezintă canapeaua. Însă, odată cu apariția Anmar Decor în viața ei, atenția tuturor a fost frurată de perdelele și draperiile noastre

Colaborarea dintre Anmar Decor și Larisa a adus în prim-plan expertiza în design și pasiunea pentru amenajări interioare prezentă de ambele părți. Larisa și-a exprimat dorința de a transforma locuința ei printr-un proiect de design care să aducă prospețime și eleganță în fiecare colț.

Echipa de la Anmar Decor a îmbrățișat această oportunitate cu entuziasm. Am început prin a înțelege preferințele Larisei, ascultând cu atenție ideile și viziunea ei pentru fiecare cameră în parte. Astfel, au creat un plan personalizat, pentru a obține un echilibru perfect.

Procesul a inclus selecția atentă a materialelor premium și a nuanțelor care să se potrivească atât paletelor de culori existente în locuința Larisei, cât și personalității ei vibrante.

Pe parcursul colaborării, Larisa a fost implicată activ, aducând idei inovatoare și ajustând detaliile pentru a se asigura că totul corespunde cu exactitate viziunii ei. Comunicarea deschisă și receptivitatea ambelor părți au fost cheia pentru a obține rezultate excepționale.

Finalizarea proiectului a adus un decor spectaculos în locuința Larisei Udila. Perdelele și draperiile alese au adăugat un farmec aparte fiecărei încăperi, completând designul interior cu eleganță și rafinament. Reacția entuziastă a Larisei și aprecierea ei pentru munca depusă au fost un semn clar al succesului colaborării.

Proiectul a fost nu doar despre transformarea unei locuințe, ci și despre crearea unei experiențe de design personalizată, reflectând personalitatea și stilul inconfundabil al Larisei.

*Produsele folosite pentru amenajarea locuinței Larisei Udilă sunt:

  1. Draperie catifea cappucino taupe - disponibilă aici
  2. Perdea mătase crem - disponibilă aici
  3. Șină dublă aluminiu alb - disponibilă aici
Larisa Udilă

Vezi rezultatul final