După colaborările încheiate cu succes dintre Anmar Decor și Alina Ceușan, din cadrul festivalelor de muzică precum Neversea sau Electric Castle, a venit rândul și magazinului fizic Retro Future din București.

Colaborarea cu Alina Ceușan este deja una de lungă durată, Anmar Decor amenajând standurile Retro Future din cadrul festivalelor precum Neversea sau Electric Castle. De-alungul timpului, am fost cei ce au realizat spațiile de fitting ale Retro Future, folosindu-ne de draperiile blackout, în culoarea clasică a brandului, de roz.

Acum, am demonstrat încă odată seriozitatea și promptitudinea care ne caracterizează, revenind cu un nou proiect Anmar Decor x Retro Future. Așadar, am amenajat împreună camera destinată spațiului Retro Home, folosind draperii blackout de culoare crem, completate de perdele fine, albe și transparente. Acestea oferă în același timp confort și intimitate, permițând luminii naturale să pătrundă în cameră.

Dar nu ne-am oprit aici. Am continuat apoi cu amenajarea spațiului destinat cabinelor de probă a secțiunii vintage. Pentru acest lucru, am folosit tot opțiunea de draperii blackout, într-o culoare deschisă, crem, ce contrastează cu rozul intens al camerei. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Urmărește videoclipul de mai jos pentru a-l vedea!

*Produsele folosite pentru amenajarea spațiului Retro Future sunt:

  1. Draperie catifea 100% Blackout Stardust - disponibilă aici
  2. Perdea mătase alb ivoire - disponibilă aici 
  3. Șină dublă aluminiu alb - disponiiblă aici
Retro Future

Vezi rezultatul final