Terasa casei lui, un spațiu înconjurat de ferestre, este oaza de liniște în care Liviu Vârciu își încarcă bateriile după o zi de lucru. Perdelele Anmar Decor nu au făcut decât să completeze minunat decorul!

Anmar Decor a avut misiunea de a gestiona lumina prea puternică ce bătea direct în terasa casei artistului. Alegerea lui Liviu la sfatul experților noștri pentru perdelele de mătase albă transparente și fluide a fost determinată de dorința de a dispersa lumina intensă care pătrundea în mod constant.

Am abordat această cerință specifică cu inovație și atenție la detalii. Am optat astfel pentru perdele de mătase care să ofere un echilibru perfect între filtrarea luminii și crearea unei atmosfere plăcute și luminoase pe terasă.

Procesul de colaborare a inclus o evaluare detaliată a nivelului de iluminare și a condițiilor specifice ale terasei lui Liviu. 

Liviu Varciu a fost extrem de mulțumit de rezultatul final al colaborării. Perdelele au reușit să îndeplinească cerințele sale, transformând terasa sa într-un spațiu confortabil și plin de rafinament. Astfel, colaborarea dintre Anmar Decor și Liviu Varciu a demonstrat din nou abilitatea de a crea soluții personalizate și funcționale, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui spațiu.

Produsele folosite pentru amenajarea locuinței lui Liviu Vârciu sunt:

  1. Perdea mătase albă Anmar - disponibilă aici
  2. Șină dublă aluminiu - disponibilă aici
Liviu Vârciu

Vezi rezultatul final