Ce poate fi mai greu decât amenajarea camerei unui copil? Ei bine, amenajarea acesteia atunci când urmează să naști în câteva zile! Dar pentru asta suntem noi aici.

Amenajarea camerei unui bebeluș ne poate da bătăi de cap. Alegerea perdelelor și draperiilor este chiar și pentru orice altă cameră un lucru complicat. Dar dacă ne gândim la faptul că trebuie să facem aceste alegeri pentru un copil, treaba se dovedește într-un final de două ori mai complicată. 

Pe lângă aspectul care trebuie să trezească în noi anumite trăiri și sentimente caracteristice copilăriei, utilitatea perdelelor și a draperiilor pică pe locul 1 în topul importanței lor. 

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Emily a decis să aducă la viață camera în care își va petrece cel mai mult timpul de acum înainte. De aceea, a apelat la serviciile Anmar Decor. Împreună am ales astfel draperii blackout de catifea, de o culoare roz pudrat, ce completează perfect mobilierul și pereții. Perfecte pentru somnul și liniștea celor mici! La aceasta am adăugat și minunatele perdele albe, transparente, din mătase naturală, care permit razelor soarelui să inunde camera cu lumină și zâmbete.

Cea mai grea parte din colaborarea noastră? Alegerea nuanței de roz! La Anmar Decor avem peste 50 de nuanțe, din care Emily a ales cu greu. Dar de aceea suntem pregătiți să îți oferim sprijin și consultanță complet gratuit!

*Produsele folosite pentru amenajarea locuinței lui Emily Burghelea sunt:

  1. Draperii catifea roz pudră - disponibile aici
  2. Perdele mătase albă - disponibile aici
  3. Șină dublă aluminiu alb - disponibilă aici
Emily Burghelea

Vezi rezultatul final